Bij Schilderijendesign.nl betaal je snel, veilig en vertrouwd! 

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en Schilderijendesign.nlbeveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig. Je kunt een veilige SSL-verbinding herkennen aan.

Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar?

Klarna (De aankoop betaal je tot en met 30 dagen later)

Klarna Payment Badge

1.Shop vandaag nog en geniet gelijk van je nieuwe aanwinst. Ben je direct tevreden, dan betaal je in de app. Niet direct tevreden? Probeer het wat langer. De aankoop betaal je tot en met 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten. Wel smoooth.

2.De betaaltermijn van 30 dagen start zodra de aankoop verzonden wordt. Dit betekent dat je de tijd kan nemen om je aankoop uit te proberen. Je betaalt dus alleen voor wat je houdt.

iDEAL 

ideal

iDEAL is de nieuwe standaard voor betalingen via internet in Nederland. Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken. iDEAL sluit daarmee aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren en is een eenvoudige, snelle en veilige manier van online bestellen.
1. Je kiest bij het bestellen op Schilderijendesign.nl voor iDEAL als betaalmethode.
2. Je kiest de bank waarbij u een betaalrekening heeft.
3. Je bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van Internet Bankieren
4. De betaling wordt direct verwerkt.


PayPal (voor alle klanten) ook Mastercard, Visa, American Express, Maestro

paypal mc vrt pos

Je kunt de bestelling tevens met PayPal betalen. Je hebt hier de mogelijkheid om te betalen via je PayPal account of met jouw Credit Card via PayPal. Als je deze betaalmethode kiest wordt je na afloop van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde PayPal website. Daar kun je kiezen van welke optie je gebruik wenst te maken (PayPal account of Credit Card).

Bancontact Mister Cash

BC logo HRZNTL RGB

Speciaal voor onze Belgische klanten bieden we ook Bancontact Mister Cash aan als betaalmethode. Ook betaling met de Bancontact Mobiel app is mogelijk. Net zo veilig als iDEAL in Nederland en betalen met Bancontact Mister Cash is bij Kunstvoorjou.nl altijd gratis!

Worden er ook kosten in rekening gebracht voor het betalen?

Bij al onze betaalmethodes worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Zijn alle getoonde prijzen inclusief BTW?

Wij houden het graag duidelijk, dus de prijzen die je op de website ziet zijn allemaal inclusief BTW!