5slider

De eerste indruk van je huis

De entree van een huis geeft direct al een indruk van de mensen die er wonen. Het is een plek waar jij en je gasten binnenkomen en waar je je schoenen uitdoet en je jas ophangt. Zorg voor goede, georganiseerde plekken hiervoor en helder licht en spiegels om dat licht te versterken.  Verlichting is enorm belangrijk in een ruimte, zeker een ruimte als de entree van een huis. Een goede verlichting maakt je entree uitnodigend. Een kastje om kleine dingen zoals sleutels op te leggen,  is een mooie plek om een kunstwerk boven te hangen.

De woonkamer: Een persoonlijke Touch:

Ook hier geldt dat verlichting de basis is voor een goede sfeer, een sfeer die bij jou past.  Meerdere lichtbronnen zorgen voor functionele verlichting waar het nodig is en  voor gezellige hoekjes waar je kunt ontspannen. Door je bank of loungemeubel dicht bij elkaar te plaatsen, zorg je voor een intieme en toegankelijke sfeer. Voeg daarbij een gevarieerde verlichting en  je woonkamer is een uitnodigende plek om heerlijk te ontspannen. Een vredig kunstwerk zoals Clouds 3 van Paméla Maria zorgt hier voor maximale rust.

De eetkamer: meer dan een plek om te zitten:

Uiteraard is de eetkamer vooral een plek om in te zitten en te eten, maar het is ook een plek waar je mensen met elkaar wil verbinden.  Bij een goede sfeer zal iedereen rond de tafel dichterbij komen. Planten en schalen met organische vormen zorgen, samen met dimbare verlichting, voor rust. Geen steriele lege muren, maar een kunstwerk zoals ….. van Irina  geven je het idee van leven te  midden van planten. Ook kun je je persoonlijkheid laten zien door een verzamelwand met bijvoorbeeld foto’s  van je reizen of andere persoonlijke herinneringen op een blinde muur te hangen.

De slaapkamer: gezelligheid, rust en ontspanning:

De slaapkamer is als geen andere plek in je huis bedoeld om het gezellig te maken, uit te rusten  en je klaar te maken voor een nieuwe dag. Ruim je spullen op in een mooi set nachtkastjes met laden waar je ook je boeken is op kunt bergen en waarop een dimbare lamp staat. Hang wat haken op waar je je badjas of andere spulletjes aan kan hangen. Zorg voor een mooi opgemaakt bed met wat bijpassende kussens en je krijgt vanzelf zin om in je bed heerlijk te rusten, te lezen of Netflix te kijken. Een kunstwerk dat in deze omgeving goed past is die van Irina kunstwerken of een abstract schilderij van Frank die zorgt voor een zachte, maar moderne sfeer.