fragment_co-883hand schilderij
Vanaf 
€ 102,-
fragment_co-819Zussen schilderij
Vanaf 
€ 92,-
fragment_co-800Mustang
Vanaf 
€ 102,-
Pagina 1 van 3  

Ontdek unieke Mixed Media kunstwerken bij Schilderijen Design

Welkom bij Schilderijen Design, uw toonaangevende online galerij voor exclusieve Mixed Media schilderijen. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie verbindt u met de dynamische wereld van Mixed Media kunst, waar traditionele schildertechnieken samensmelten met moderne materialen en methoden. Elk kunstwerk in onze galerij is handgekozen om innovatie, schoonheid en expressie te belichamen, waardoor u de perfecte aanvulling vindt voor elke ruimte.

Onze Mixed Media collectie

Mixed Media kunst staat bekend om zijn veelzijdigheid en creatieve vrijheid, waarbij kunstenaars diverse materialen en technieken combineren om diepgaande, meerlagige werken te creëren. Bij Schilderijen Design bieden we een breed scala aan Mixed Media schilderijen die de rijke texturen, kleuren en vormen van deze kunstvorm tentoonspreiden.

 • Abstracte Composities: Ontdek onze collectie abstracte Mixed Media werken, waar kleurrijke verf en onconventionele materialen samenkomen om visueel boeiende stukken te creëren die de verbeelding prikkelen.
 • Figuratieve Werken: Voor degenen die zich aangetrokken voelen tot de menselijke vorm en narratieve kunst, bevat onze collectie figuratieve Mixed Media schilderijen die verhalen vertellen door middel van gelaagde composities.
 • Natuur en Landschappen: Laat u inspireren door onze Mixed Media landschapsschilderijen, die de schoonheid van de natuurlijke wereld vastleggen met een combinatie van textuur, media en kleur.
 • Stedelijke Scènes en Street Art: Verken de energie en het ritme van de stedelijke omgeving met onze selectie van Mixed Media stedelijke scènes en street art-geïnspireerde werken.

Waarom Kiezen voor Schilderijen Design?

Schilderijen Design onderscheidt zich door onze toewijding aan kwaliteit, originaliteit en klanttevredenheid. Hier zijn enkele redenen om ons voor uw kunstaankopen te kiezen:

 • Exclusiviteit: Alle onze Mixed Media schilderijen zijn exclusief verkrijgbaar bij Schilderijen Design, waardoor u toegang krijgt tot unieke kunstwerken die nergens anders te vinden zijn.
 • Kwaliteitsgarantie: Elk kunstwerk wordt zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden.
 • Deskundig Advies: Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het perfecte Mixed Media schilderij dat past bij uw smaak en ruimte.
 • Veilige en Gemakkelijke Aankoop: Onze gebruiksvriendelijke webshop en beveiligde betaalmethoden zorgen voor een soepele en veilige winkelervaring.

Het kiezen van het perfecte Mixed Media schilderij

 Het selecteren van het juiste Mixed Media kunstwerk voor uw ruimte kan een persoonlijke en creatieve uitdaging zijn. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij uw keuze:

 1. Overweeg de Ruimte: Denk na over waar het kunstwerk zal hangen en hoe het zal interageren met de bestaande inrichting en kleurenschema van de ruimte.
 2. Persoonlijke Resonantie: Kies een stuk dat persoonlijk bij u resoneert. Kunst moet iets oproepen, of dat nu een emotie, een herinnering, of een aspiratie is.
 3. Compositie en Kleur: Let op de compositie en kleur van het kunstwerk en hoe deze elementen bijdragen aan het algehele gevoel van de ruimte.
 4. Afmetingen en Oriëntatie: Zorg ervoor dat de afmetingen en oriëntatie van het schilderij passen bij de beschikbare ruimte.

Mixed Media schilderijen kopen

Het kopen van mixed media schilderijen biedt een kans om hedendaagse kunst te omarmen die de grenzen van traditionele kunst overstijgt. Elk stuk vertelt zijn eigen unieke verhaal, waarbij de gelaagdheid van materialen een metafoor kan zijn voor de complexiteit van het menselijk bestaan. Of u nu aangetrokken wordt door de esthetiek, de techniek, of het verhaal achter het werk, investeren in mixed media kunst is een investering in een stuk dat blijft boeien en inspireren. Bij Schilderijen Design is het onze missie om u te verbinden met kunstwerken die inspireren, verrijken, en een verhaal vertellen. Onze Mixed Media collectie is zorgvuldig samengesteld om een breed spectrum aan stijlen en uitdrukkingen te bieden, zodat u het perfecte kunstwerk kunt vinden dat uw persoonlijke smaak en ruimte complimenteert. Ontdek vandaag nog onze collectie en laat u betoveren door de kracht van Mixed Media kunst.